Speaking club - розмовний клуб англійської

 

Обговорення різних цікавих тем англійською мовою з іноземними викладачами-носіями мови (Native Speakers) - це чудова можливість покращити ваші мовні навички!

 

Участь в Speaking Clubs дозволить вам:

Розширити власний Vocabulary (словарний запас);

Відшліфувати proper English pronunciation (правильну ангійську вимову);

Зламати Language Barrier (мовний бар'єр);

Поринути в Intercultural communication (міжкультурне спілкування);

Провести час fun and useful (весело та з користю)

 

Коли проводяться Speaking Clubs:

Розмовні клуби англійської проводяться в школі Брідж двічі на місяць по суботах з 13:00 до 14:30.

Більш детальну інформацію щодо часу проведення та тем для обговорення дивіться на нашому сайті в розділі «новини»

 

Який повинен бути рівень англійської для участі:

Як правило, для того, щоб ви могли вільно себе почувати при спілкуванні, достатньо мати рівень володіння мовою pre-intermediate і вище.

Але, незалежно від рівня, професіоналізм спікерів дозволить вам почувати себе невимушено і отримати максимум від участі в Speaking Clubs.

 

Хто приймає участь в Розмовних клубах:

Студенти і не студенти школи.

Всі бажаючі, хто відчуває потребу в спілкуванні англійською.

 

Хто веде Speaking Clubs:

Для проведення розмовних клубів ми запрошуємо виключно професійних викладачів – носіїв мови (Native Speakers).

Як правило, це досвідчені викладачі англійської з Британії, США або Канади.

 

Скільки це коштує:

Для студентів школи – безкоштовно.

Для не студентів школи – 60 грн.

 

Як бачите, вартість достатньо символічна і є скоріш стимулюючим фактором, а не можливістю заробити на учасниках :)

 

Як можна записатися на Спікінг Клаб:

Для того, щоб прийняти участь в Спікінг Клабі вам достатньо повідомити адміністратора школи про своє бажання мінімум за 2 дні до дати проведення заходу.

 

Зробити це можна:

по тел. 497-16-99

по електронній пошті – на адресу info@bridge.in.ua

або просто заповнивши форму зворотнього зв’язку.

 

Записатися на безкоштовне тестування